Kunnen we je helpen?
Theedoek
Nieuws

Langverhuur

Donderdag 07 december 2017

Aan het einde van 2017 kunnen wij terugkijken op een goed seizoen….:  tot en met september hebben we genoten van alle (vaste) gasten die tijdens het hoogseizoen bij ons verbleven. Na die tijd – vanaf oktober t/m medio april – krijgen we vaak de vraag; ‘hebben jullie nog veel gasten? Dat zal nu zeker wel meevallen of niet?’ Het verbaast mensen als we zeggen ‘nee hoor, ook nu zijn onze bungalows druk bezet’.

Wat veel mensen namelijk niet weten is dat wij - met name tijdens het laagseizoen - onze bungalows ook verhuren voor wat langere periodes.

Zoals u wellicht heeft meegekregen gaat het erg goed met de huizenmarkt. En dat betekent voor ons dat wij het druk hebben met aanvragen voor een langere periode. Zo kregen we laatst een aanvraag binnen van iemand die na lange tijd hun huis hebben verkocht, binnenkort de sleuteloverdracht heeft en nog geen nieuwe woning heeft gevonden. Of van een gezin dat hun huis verkocht heeft zodat zij hun droom kunnen gaan najagen in Australië.  Een stel dat na een relatie tussen twee huizen nu samen een huis aan het bouwen zijn dat begin april klaar is. Maar ook zijn er soms aanvragen met een minder prettige reden:  zo was er een koppel dat niet meer thuis kon verblijven wegens ernstige waterschade. En wat als er brand in uw woning is geweest? Ook dan bieden wij onze bungalows aan als tijdelijk verblijf. Onze bungalows zijn nl. comfortabel, sfeervol en compleet ingericht (internet, vaatwasser, wasmachine). Wel zo fijn natuurlijk, zo hoeft niet alles meegenomen te worden. Daarnaast is de tijdelijke omgeving groen waardoor u na het werk heerlijk gaan wandelen op bijv. de Sint Jansberg of ga lekker uiteten in een van de 10 restaurants.

Met de nadruk op tijdelijk. Want ondanks dat we regelmatig te horen krijgen ‘kan ik hier niet een bungalow kopen, ik heb het zo naar mijn zin’ zijn onze bungalow niet bedoeld voor permanente bewoning.

Bij aankomst zijn onze gasten druk met de verhuizing. Toch zien ze het als een extra lange vakantie. En wie wilt dat nou niet…..?!

Zo ziet u, heel veel mensen die een tijdelijk onderkomen nodig hebben voor heel veel verschillende redenen.

 

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?