Kunnen we je helpen?
Theedoek
Nieuws

Vakantievrouwen 'de blog'

Vrijdag 11 maart 2016

Mijn Portugees-Nederlandse collega en vriendin José Hendriks van Quinta dos Moinhos in Vila Nune en ik gaan hier leuke wetenswaardigheden opschrijven over ons leven als 'vakantievrouwen'. Ook zullen we evenementen en activiteiten zowel in Nederland als in Portugal met u delen. José en haar man Erik hebben een quinta in het Noord-Portugese binnenland op een klein uurtje rijden vanaf Porto.

Een korte terugblik.

Wij kennen Erik, José en hun 2 zonen Tom en Rik al sinds 2004 toen ze enkele maanden bij ons op park Molendal hebben gewoond alvorens ze naar Portugal verhuisden. In de jaren die volgden, kwamen ze 1 à 2 x per jaar naar Nederland en verbleven dan vaak bij ons. Zo leerden we elkaar steeds beter kennen en bleek dat we een goede klik hadden. Erik en José zijn - net als wij - erg nuchter, praktisch en gastvrij. En op een mooie manier met hun bedrijf bezig, voor hen geen onnozele ‘ik-vertrek’ taferelen maar een prachtig bedrijf met een bezielend eigenaarspaar. Dit hebben we ook ondervonden toen we bij hen op de Quinta op vakantie gingen.

Wij wensen u veel leesplezier met deze blog!

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?