Kunnen we je helpen?
Theedoek
Nieuws

Paasverhalen en wintergasten

Vrijdag 25 maart 2016

Pasen….. Het begin van het nieuwe seizoen op ons park.

Een beetje sentimenteel word ik altijd als we ons - na een relatief rustige winter - klaarmaken voor een nieuw seizoen vol gasten. Vol verwachting van wat we deze zomer weer allemaal mee zullen maken en welke mensen we mogen verwelkomen. Maar ook met een mijmering overdenk ik de voorbije winter waarin we op een lager tempo hebben doorgewerkt. We hebben dan – m.u.v. de herfst- en Kerstvakantie – aanzienlijk minder vakantiegasten maar toch een bijna vol park. En dan blijkt dat ook deze winterperiode wederom zijn charme te hebben gehad en denk ik aan de verhalen van verschillende gasten. Zo kreeg een van die gasten te maken met de naweeën van de crisis en een aannemer die failliet ging waardoor ze noodgedwongen wat langer overbrugden in een vakantiehuis op ons park. Ook werd er deze winter een baby’tje geboren bij ouders die bij ons overbrugden tussen hun oude én nieuwe huis. En er kwam deze winter een moeder met een jong kindje van de Antillen dat in het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen een gehoorimplantaat kreeg omdat een dergelijke operatie in hun thuisomgeving niet mogelijk was. Allemaal gasten met een eigen verhaal en een eigen achtergrond!

En wijzelf? Wij hebben ook niet stilgezeten. William is tot eind november (dankzij het goede weer) druk geweest in de tuinen. Maar ook heeft hij plannen gemaakt voor restyling van onze bungalows op Schuttersoord en daarnaast altijd weer druk met het gewone onderhoud en reparatiewerk. Daarnaast vervult hij nog 3 bestuursfuncties in de plaatselijke VV, het Promotieplatform Maasduinen en het gemeentelijke Toeristisch Platform. Ikzelf heb altijd een kluif aan het bijwerken van de administratie, waar ik in de zomer nooit veel tijd voor heb, en het nalopen van onze website en andere reclame uitingen. Ook maak ik in de winter altijd graag tijd vrij voor het volgen van een workshop of training zodat we in april weer helemaal klaar zijn voor het nieuwe seizoen.

Kortom, we zijn er weer klaar voor in Plasmolen!

Fijne Paasdagen voor jou José en de groeten aan Erik.

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?