Kunnen we je helpen?
Theedoek
Nieuws

Vis en bijzondere gasten

Vrijdag 22 april 2016

Hallo José, hier ben ik weer vanuit een zonnig en warm Plasmolen! Dank je wel voor je Octopus recept. Als jij het klaarmaakt is het vast heerlijk. Leuk om te zien dat jij alles uit de kast trekt om het je gasten naar de zin te maken met heerlijk eten en heel veel vriendelijkheid! Dat is iets wat William en ik (en receptioniste Jessie) ook proberen: onze gasten een fijne tijd bezorgen op ons parkje. En dit lukt ook bijna altijd. Echter heel soms zijn de wensen (of moet ik zeggen ‘de gasten’) wel erg bijzonder…

Zo kan ik me nog herinneren dat we in onze beginjaren een heuse oliesjeik op bezoek kregen. Op speciaal verzoek is onze neef D. hem met een personenbus gaan ophalen op Schiphol waar de bewuste sjeik met zijn 4!! vrouwen instapte. Niets was te gek: op verzoek hadden we 2 aaneengeschakelde bungalows gereserveerd: een voor de sjeik en een voor zijn vrouwen. Na enkele dagen bleek hun manier van leven toch erg bizarre vormen aan te nemen en toen de tv’s gemolesteerd werden (te veel bloot), ze op de wc-brillen gingen staan om te plassen (hygiënischer), de pannenkoeken in de gordijnen vlogen en het strijkijzer in het tapijt geparkeerd werd, hebben we moeten ingrijpen. Wat wel goed ging waren de vele verblijven van topatleten op ons parkje waarbij de woonkamers van de huisjes werden omgetoverd tot heuse sportmassage ruimten. Trainingsschema’s aan de muren en vitaminepreparaten overal waar je kon kijken: alles voor de sport! Voetballers van een eredivisieclub: sommigen supergewoon en sommigen ronduit onuitstaanbaar. Ook een topruiter uit Turkije vond hier jaren geleden een tijdelijke uitvalsbasis toen hij maandenlang op training kwam met zijn paard van enkele miljoenen. En een bekende musicalster die anoniem bij ons de kerstdagen doorbracht.

Je hoeft trouwens helemaal geen BN-er of BB-er (bekende buitenlander) te zijn om bijzondere wensen te hebben. Zo kijken wij er niet meer van op als een gast zich eerst komt oriënteren of het vakantiehuis wel ‘feng shui’ is gelegen. En ook niet van een gast die ‘eist’ om niet te dicht bij de camping, niet te dicht bij het speeltuintje, wel met zonnige tuin, en ook nog midden op het parkje te zitten. Die had vast niet in de gaten dat we slechts 20 huisjes hebben… En heb ik – ondanks mijn jarenlange mensenkennis – soms toch de verkeerde verwachtingen van gasten. Zoals toen we met oud & nieuw 6 (volledig in het zwart geklede) hardrockers in de bungalow hadden die bij vertrek stonden te stofzuigen en de vloeren te moppen en de bungalow piekfijn achterlieten. Of dat je denkt ‘dat is een keurige meneer’ en hij vervolgens volledig uit zijn dak gaat tegen onze alleraardigste tuinman. Zo zie je maar weer mijn werk is elke dag anders en juist dat maakt het zo leuk! 

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?