Kunnen we je helpen?
Theedoek
Nieuws

Outdoor activiteiten in Noord Portugal

Donderdag 31 maart 2016

Bom dia Gaby, Pasen zijn we al knallend doorgekomen. Hoezo knallend zul je denken ? Het is traditie in Portugal dat de pastoor van het dorp je huis, uiteraard alleen op jouw verzoek, komt zegenen. Dat gaat gepaard met vuurwerk. De hele dag door. Nu wordt in Vila Nune aankomende zondag Pasen gevierd. Want pastoor kan natuurlijk niet op één dag alle huizen doen. Dus zondag nogmaals deze knallerij. Dit jaar gaan we ons nog meer richten op activiteiten die in de nabije omgeving te beleven zijn. Naast culturele bezienswaardigheden, is het noorden van Portugal ook een wandelgebied bij uitstek o.a. in de Serra da Cabreira, onze achtertuin. Maar wat dacht je er van om een volgende keer met “Brainstormen in Portugal” eens te parapenten vanaf de Srª da Graça.

Of een canyoningtocht te maken door het ruige gebergte van Parque do Alvão. Of met de langste overspanning ter wereld aan een kabel 1538 meter naar de andere kant van de berg te suisen, met een snelheid van 130 km/uur. Maar ook paardrijden, 4 x 4 tochten, of golfen. Zeker voor gezinnen met oudere kinderen zijn dit geweldige activiteiten. We zijn weer benieuwd naar alle enthousiaste verhalen van de gasten bij thuiskomst.

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?