Kunnen we je helpen?
Theedoek
Kunst Kolonie Plasmolen PLASMOLENKunst Kolonie Plasmolen PLASMOLENKunst Kolonie Plasmolen PLASMOLENKunst Kolonie Plasmolen PLASMOLEN

Kunst Kolonie Plasmolen PLASMOLEN

Tip van Gaby en William, omdat:

...deze kunstenaars onze omgeving verrijken. Maar natuurlijk is ook het omgekeerde van toepassing: onze omgeving vormt een inspiratiebron voor velen. Plasmolen is in 2009 officieel erkend als Kunstkolonie, wat betekent dat deskundigen hebben vastgesteld dat de situatie in Plasmolen vergelijkbaar was met die van 130 andere, beroemde plekken waar kunstenaars samen woonden en werkten. De kunstgroep heeft meer dan 30 leden welke werken vanuit verschillende disciplines en stijlen maken. De groep bestaat onder andere uit schilders, beeldhouwers, edelsmeden en fotografen. Ieder jaar wordt er een activiteit organiseert zoals Kunst en Kist en een Atelierroute; een (fiets)route uitgestippeld langs alle ateliers). Daarnaast geven diverse leden schilderworkshops. U vindt linkjes naar de sites van deze leden via de website.

Website Kunst Kolonie Plasmolen

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?