Kunnen we je helpen?
Theedoek
4Daagse van Nijmegen4Daagse van Nijmegen4Daagse van Nijmegen

4Daagse van Nijmegen

Dit jaar vindt de 100e editie plaats van de 4Daagse van Nijmegen.

De 4Daagseis een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks 42.000 wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in Nijmegen en de prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen.

De 100ste 4Daagsegaat op dinsdag 19 juli 2016 van start.

Behalve voor de wandelaars is de 4Daagse ook HET evenement van de stad Nijmegen met in 2015 meer dan 1.500.000 bezoekers aan de 4Daagsefeesten. Van klassieke muziek, dweilorkesten tot popmuziek. 7 Dagen lang in heel Nijmegen en voor ieder wat wils!

Wist u dat....
In 2006 de 4Daagse na 1 dag werd afgelast wegens extreme hitte? Wij vonden dit zo sneu voor alle wandelaars op ons parkje dat wij met onze gasten op de donderdag een prachtige wandeling door de omgeving hebben gelopen en alle gasten op een lunch hebben getrakteerd.

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?