Kunnen we je helpen?
Theedoek
WoontijdelijkWoontijdelijk

Woontijdelijk

Uw huis verkocht? Of gaat u verbouwen? En u bent nu op zoek naar een tijdelijke woonruimte? Het komt bij ons regelmatig voor dat er gasten zijn die voor een langere tijd een huisje bij ons huren.

Onze huisjes zijn comfortabel, sfeervol en compleet ingericht (internet, vaatwasser, wasmachine). Daarom zijn onze huisjes bij uitstek geschikt als een tijdelijke overbrugging. Uw dagelijkse leven kan gewoon doorgaan, uw eventuele auto parkeert u bij het huisje en de parkjes zelf zijn zeer kleinschalig (20-19-6 bungalows). Een goede internetverbinding kan natuurlijk niet ontbreken. Dat maakt het mogelijk om bijvoorbeeld 'thuis te werken' en uw prive zaken te regelen. Eigenlijk precies zoals thuis.

Daarnaast is de tijdelijke woonomgeving groen waardoor u na het werk heerlijk kunt genieten: binnen 500 meter van de bungalows vindt u de Jansberg, de Mookerheide, de Mookerplas (recreatieplas met zandstrand) en een 10-tal restaurants en grand café. Bovendien heeft u een goede aansluiting op de A73 en N271 en het openbaar vervoer!

Voor ons dus een hele normale zaak dus wij helpen u hier graag mee.

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?