Theedoek
Mountainbiken

Mountainbiken

Ons huisjes liggen aan de rand van het bos. En uitgerekend dat bos is enorm geliefd bij mountainbikers. Pittige klimmetjes, mooie stukken single track en routes met bijzondere vergezichten, daar staat het gebied rondom de Sint Jansberg om bekend. Een mooie locatie voor een uitdagende clinic!

Wij organiseren deze graag voor u. Op uw eigen fiets of een gehuurde fiets, zowel voor beginnende als ervaren mountainbikers. Na afloop wacht een lekkere (en gezonde) lunch als beloning.

De clinic wordt verzorgd door een ervaren instructeur die uiteraard rekening houdt met uw ervaring of eventuele niveauverschillen binnen de groep.

De kosten voor een clinic voor 4 personen bedragen € 100,-. De meerkosten bij een groter gezelschap bedragen € 25,- p.p. De kosten voor een extra fiets bedragen € 25,- inclusief helm en bidon. Deze kosten zijn inclusief een lunch bij 't Zwaantje.

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?