Kunnen we je helpen?
Theedoek
Nieuws

Watersport

Donderdag 15 juli 2021
Wie op onze landkaart kijkt ziet het direct: onze regio is blauw-groen. Wij hebben dus niet alleen de bossen naast de deur liggen, maar ook een heleboel water. En dus volop watersportmogelijkheden.

We zetten ze even op een rijtje:
Jachthaven en camping Eldorado is onze directe buurman. Boten kijken kan sowieso in combinatie met een mooie wandeling om de Mookerplas langs de jachthavens. Als je de haven en camping voorbij loopt en bovenop de brug gaat staan (vanuit Molendal en Mookerplas dus maar vijf minuten lopen) ziet u van alles voorbij komen varen. Vakantiegevoel gegarandeerd!

En handig om te weten: in het seizoen verkoopt de campingwinkel iedere dag verse broodjes.
Zwemmen en suppen kan in de Mookerplas, eveneens op een paar minuten afstand. Met een heerlijk zandstrand, dus je hoeft niet sportief te zijn, maar kunt ook gewoon languit genieten van de zon. Op het strand staan ook verschillende speeltoestellen voor kinderen.

Bij de Dolfijn in Mook (tien minuten fietsen) kun je een motorboot, sloep of zeilboot huren om zelf te gaan varen. Aanrader! Ook kano’s zijn hier te huur. De Dolfijn ligt aan het kanaal dat de verbinding vormt tussen de Maas en de Mookerplas. Je hebt dus verschillende mogelijkheden; met en zonder scheepvaart.
 

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?