Kunnen we je helpen?
Theedoek
Nieuws

Mooiste wandelroutes

Woensdag 15 juni 2022
Zomaar een vrijdagochtend. Of je vanaf ons vakantiepark mooie wandelroutes kunt maken? De dame die onze receptioniste aan de telefoon heeft, praat zo hard dat ik het aan de andere kant van het bureau kan horen. Dat houdt Miranda echter niet tegen. Ze steekt van wal. Over ons gebied dat erg geschikt is voor een wandelvakantie. Over wandelroutes in allerlei soorten en maten. Over wandelen op de Mookerheide, wandelen door het Limburgse bos, wandelroutes omgeving Nijmegen. De dame vraagt nog een keer of het mooi is. ‘Zeker,’ zegt Miranda. ‘Als u het mij vraagt, zijn het de mooiste wandelroutes van Limburg. Misschien wel de mooiste wandelroutes van Nederland.’ En terwijl ik stoïcijns doorga met mijn administratie kan ik een brede glimlach niet onderdrukken. Wat hebben we toch een heerlijk vak!

Een andere vraag die we vaak krijgen, gaat over fietsroutes. Ook die hebben we in soorten en maten. Ten eerste liggen onze drie locaties alle drie aan de rand van het bos. Neem die mountainbike dus maar mee! Door het bos lopen verschillende mountainbikes. De beruchtste is zelf compleet vernieuwd, kijk eens op www.mtb-rijkvannijmegen.nl. Maar ook op een ‘gewone’ fiets of e-bike kun je naar hartenlust vooruit. Heerlijk touren langs mooie plekjes, of via het snelfietspad
naar Nijmegen. Inderdaad, we hebben niet alleen een heerlijk vak, maar wonen en werken ook in een veelzijdige regio. En daar vertellen we graag over!
 

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?