Kunnen we je helpen?
Theedoek
Nieuws

Bergen en stuwwallen

Vrijdag 08 april 2016

Ha die José,

Van een berg parapenten…… MIJ NIET GEZIEN!!

De laatste keer dat ik bij jullie was - en jouw manlief Erik mij en mijn vriendinnen de omgeving liet zien van jullie mooie Quinta - zijn we volgens mij al via allerlei haarspeldbochtjes en geslinger bij die bewuste berg beland. Er bovenop staan vind ik al doodeng, er vanaf parapenten of suizen (zoals je het zo lieflijk noemt) is voor mij iets te veel van het goede. Maar ik kan me voorstellen dat het voor tieners en andere helden een geweldige ervaring is! Heb jij het zelf eigenlijk al eens geprobeerd José? Dan vind ik de stuwwallen en heuvels in Plasmolen toch wat vriendelijker ogen.

De Mookerheide waar je bij helder weer helemaal de Maas over kijkt naar Cuijk. In het najaar staat hij prachtig in bloei en deze heide is bij al onze gasten een geliefd uitje! Op de Jansberg zijn enkele jaren geleden de countouren van de Romeinse Villa herbouwd die hier 2000 jaar geleden stond. Onderweg hier naar toe loop je lang de Bovenste Plasmolen, een molen uit 1725 die in het seizoen elke 2e zondag van de maand open is voor publiek en dan ook echt in werking is! Sinds kort zijn we als Vakantie bij Meeussen ‘bedrijfsdonateur’ van Natuurmonumenten. We vinden het belangrijk dat er goed voor de ons omringende natuur gezorgd wordt zodat onze kinderen er later ook nog van kunnen genieten. Bij het lidmaatschap kregen we een leuke rugzak vol met spulletjes voor kinderen: een verrekijker, loep, tangetje, zoekkaarten. Dus als onze gasten nu gaan wandelen met hun kids dan zijn de kids niet meer weg te slaan uit al die natuur! We verwachten dat er aankomend seizoen gretig gebruik van wordt gemaakt!

Een fijn weekend! Gaby

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?