Kunnen we je helpen?
Theedoek
Nieuws

5x NIET

Vrijdag 31 maart 2023
Ook wij zitten wel eens in de wachtkamer van de kapper of de tandarts en lezen dan van alles. En (gelukkig) zijn we ook wel eens in een jolige bui. Zo ontstond het volgende lijstje van 5 ‘dingen’ die je niet zult vinden bij Vakantie bij Meeussen. Om te lezen met een knipoog. Of om stiekem toch te ontdekken waarom Vakantie bij Meeussen écht vakantie is.
 
5 x Wat kun je NIET verwachten bij Vakantie bij Meeussen
 
Meubilair van Ikea en gordijnen van Leenbakker
We hebben ooit overwogen om ieder vakantiehuisje anders in te richten, maar dat was toch niet praktisch. Bovendien willen we voorkomen dat gasten voor het ene vakantiehuisje in de rij staan, terwijl een ander huisje leeg staat. Daarom hebben we verschillende typen vakantiehuisjes die min of meer dezelfde inrichting hebben. Maar dan wel zonder standaard meubilair dat overal te vinden is. We doen graag inkopen bij Wennekers Wonen in Groesbeek en Via Cannella in Cuijk. Omdat we houden van sfeer en mooie, kwalitatieve materialen.

Een subtropisch zwemparadijs
Rust, ruimte en natuur. Daar staan we om bekend, daar zijn we trots op en dat koesteren we. En inderdaad, daar past geen grote overdekte zwemoase bij. Maar dat betekent niet dat een dag met zwembad en wildwaterbaan niet leuk kan zijn. Gelukkig zit Centerparcs-park Heijderbos op 20 minuten rijden van Plasmolen. Leuk voor een regenachtige vakantiedag. En goed om te weten: op vijf minuten lopen van ons park in Plasmolen ligt de recreatiegebied de Mookerplas. Een vertakking van de Maas en een ideale plek om te zwemmen, varen of suppen.

Groepen jeugd
Bierkratten in de tuin, scooters voor de deur. Nee hoor, groepen jeugd vinden Plasmolen en Mook niet spannend en zoeken dus vanzelf een andere bestemming. Bovendien kunnen groepen en jongeren (jonger dan 25) alleen op aanvraag bij ons reserveren.

Animatieprogramma
Een animatieteam hebben we niet, maar er is op loopafstand genoeg te beleven voor kinderen. Zwemmen in de Mookerplas, dammetjes bouwen in het beekje op de Sint Jansberg, midgetgolfen in Plasmolen, bowlen, geocachen, kanoën. En als je even een fietstochtje maakt of de auto pakt, is nog veel meer te beleven: diverse musea, een maisdoolhof, binnenspeeltuin, bioscoop. Jullie komen ongetwijfeld tijd tekort!

Koffie met de buren
We houden van gezelligheid, maar laten graag aan iedereen zelf de keuze. Alle vakantiehuisjes hebben een afgeschermde tuin en bieden voldoende privacy. Daar is het tenslotte vakantie voor!
 
 

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?