Kunnen we je helpen?
Theedoek
Nieuws

Update Covid-19

Vrijdag 26 november 2021
UPDATE COVID-19


Goed om te weten dat Vakantie bij Meeussen OPEN is en u bij ons veilig op vakantie kunt.
Onze bungalowparkjes zijn met 20, 6 en 19 bungalows zo kleinschalig van opzet dat de regels van thuis gewoon 1 op 1 gelden op onze parkjes. De bungalows zijn volledig zelfvoorzienend en op het park zijn géén gemeenschappelijke ruimtes en activiteiten, waardoor u bij ons net zo veilig bent als thuis!

Schoonmaak:
De schoonmaak staat bij ons het hele jaar hoog in het vaandel, maar momenteel is er nog meer aandacht voor desinfectie in de bungalow en op de receptie. Als u liever een volledig contactloos verblijf heeft, dan is dit ook mogelijk: als we weten hoe laat u komt, zorgen we ervoor dat de bungalow alvast voor u geopend is.

Meerdere huishoudens / groepsvorming:
Het is op dit moment toegestaan om slechts met een beperkt aantal gasten tegelijk te verblijven in een vakantiehuis. Naast uw eigen huishouden, ontvangt u vanaf 27 november '21 maximaal 4 personen uit 1 huishouden per dag in uw vakantiehuis. 

Restaurants:
Veel van de restaurants rondom de parkjes bieden - overdag en na 17.00 uur - ook afhaalservice aan!


Wilt u uw gemaakte reservering annuleren? 
Indien u toch uw boeking wenst te annuleren, dan gelden de normale Recron Voorwaarden. Tevens geven wij u dan de mogelijkheid om uw reservering vrij te geven voor verhuur. Dit houdt in dat wij het door u geboekte vakantiehuis weer beschikbaar stellen voor verhuur aan anderen. Indien de woning voor de bewuste data geboekt wordt, ontvangt u van ons een voucher voor het originele bedrag van uw reservering. Indien er geen nieuwe reservering voor die periode wordt gemaakt, dan vervalt de reservering en zijn de bijbehorende annuleringskosten voor u of kunt u alsnog beslissen toch zelf van de reservering gebruik te maken (eventueel in een andere groepssamenstelling). Wij rekenen hiervoor € 35,- wijzigingskosten.


Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag! Bel ons gerust op: 024 - 696 3330 of mail naar info@vakantiebijmeeussen.nl.


U heeft in deze tijd misschien wel meer behoefte dan ooit aan vakantie en ontspanning. Weet dus dat u welkom bent op onze parkjes in een mooie natuurlijke omgeving!


 
William & Gaby Meeussen
en medewerkers

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?