Kunnen we je helpen?
Theedoek
Nieuws

Nazomerse fietstochten

Maandag 12 september 2022
Wat een heerlijke zomer is het! Of zal ik zeggen: wat een heerlijke zomer was het? Want of we nu willen of niet: we gaan richting herfst. Ik prijs ons altijd gelukkig met de wisseling van de seizoenen, want ieder jaargetijde heeft zijn charme. Een van onze dochters heeft me wel eens verweten dat het een verkooppraatje is, maar nee hoor, ik meen het oprecht. Ieder seizoen heeft iets én ieder seizoen leent zich voor vakantie. Dat laatste zijn die pubers roerend met mij eens, maar dat terzijde. ;)

Wij zelf vinden de zondagen in september nog altijd heerlijk om erop uit te gaan. Het liefst op de fiets, met een mooie fietsroute door de directe omgeving. Met uiteraard de nodige tussenstops onderweg. Zo willen we binnenkort nog ‘even’ de Maasroute fietsen. Geen onbekende voor ons, maar inmiddels ook al weer een tijdje geleden dat we deze zelf gefietst hebben. Bos, heuvels, water: je ziet het allemaal. Je fietst namelijk door twee landschappen: de stuwwal van Nijmegen en de riviervlakte gevormd door de Maas. En onze gouden tip: fiets de route linksom in plaats van rechtsom, dat scheelt behoorlijk klimmen. Als je bij ons verblijft, kun je deze fietsroute bij de receptie ophalen.

Ook leuk, én nieuw: de Maas in het Midden. Maas in het Midden | Maas in het Midden Een nieuwe website die uitnodigt om het eens van de andere kant te bekijken en die de verbinding legt tussen het Bourgondische Limburg en het ‘goeie leven’ van Brabant. Op de website staat een aantal leuke wandel- en fietsroutes en zijn ook alle Maas-oversteekpunten in de regio te vinden. 

En een klassieker: gewoon op de fiets naar Nijmegen. Vanaf onze parken zo’n 15 kilometer fietsen en de fietsroute is uiteraard uit te breiden met een nodige lussen, bijvoorbeeld via Groesbeek en Berg en Dal. Lunchen in de stad, misschien nog even een paar boetiekjes in de Stikke Hezelstraat meepakken en dan op het gemak weer terug fietsen. En ook al doen we dat in het weekend: vakantiegevoel gegarandeerd! 

We wensen je een fijne nazomer of herfst. En wil je nog meer fiets-inspiratie: bij de receptie vertellen we je graag meer!

Tot ziens!
Gaby Meeussen

Maas in het Midden | Maas in het Midden

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?