Kunnen we je helpen?
Theedoek
Nieuws

Op de fiets naar Nijmegen!

Donderdag 12 mei 2022
Plasmolen ligt onder de rook van Nijmegen. We ontvangen dan ook regelmatig gasten die een weekend of midweek Nijmegen ‘doen’. Wij vertellen dan altijd over het snelfietspad tussen Mook en Nijmegen. Ideaal! Zeker voor woon-werk verkeer, want in de spits ben je sneller op de fiets in Nijmegen dan met de auto. Bovendien – en daar gaat het ons om- loopt de route door het bos en is het dus ook een erg mooie fietsroute. En dat is voor vakantiegangers vaak veel belangrijker!
Trouwens, handig om te weten als u hier vakantie houdt en het weer zit niet mee: ook de busverbinding tussen Nijmegen en Plasmolen is goed ;)

Ook leuk om te weten: er ligt sind enkele jaren een nieuwe fietsbrug. De fietsbrug tussen het Brabantse Cuijk en het Limburgse Mook. Ook die brug sluit aan op het snelfietspad. Voornamelijk bedoeld voor forenzen tussen Cuijk en Nijmegen, maar ook zeker handig voor andere fietsliefhebbers. 
 

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?