Kunnen we je helpen?
Theedoek
Nieuws

Herfstvakantie

Zondag 29 oktober 2023
Afscheid nemen van de zomer. Ik heb er ieder jaar opnieuw moeite mee. Het duurt altijd even voordat de knop om gaat naar de herfst. Dit jaar had ik geluk, want we hebben echt een heerlijke nazomer achter de rug. Begin oktober zaten we nog gewoon in de zon op een terras en ook in de herfstvakantie was het nog steeds heerlijk weer. Maar nu moeten we er toch aan geloven. En als het eenmaal zover is, vind ik het heerlijk. Dan geniet ik van lange, gezellige avonden binnenshuis en de kleurenpracht in het bos tijdens een herfstwandeling. Om te zorgen dat ik het volgend jaar niet vergeet en eerder de knop om kan zetten: de voordelen van de herfst (én een herfstvakantie).

Met stip op één: de gekleurde bomen. Zeker als de zon schijnt. Iedere keer kan ik me weer verbazen over de vele tinten geel, rood en bruin. Wat is de natuur toch telkens weer wonderlijk en wat is onze omgeving mooi voor een wandelvakantie!

Met rode wangen, modder aan de schoenen en verwaaide haren van de wind. Zo kom je voldaan thuis na een lange herfstwandeling. Hoogste tijd voor dampende koffie, warme chocomel of een lekker bokbiertje. Een erg goed alternatief voor een koud biertje op het terras na een wandeling in de zon, toch?

Geen plakkerige nachten of nachtelijk gezoem van muggen, maar een heerlijk warm bed. Misschien zelfs een extra zachte deken. Wist je trouwens dat in al onze vakantiehuisjes comfortabele boxsprings staan?

Relax, je hoeft niet. Je hoeft niet perse te genieten van de zon nu het nog kan. Je hoeft niet te barbecueën terwijl je eigenlijk liever met een bord op schoot op de bank zit. En je hoeft al helemaal niet na te denken over een tuinfeest met de buren of die zomerborrel op het werk. Keer naar binnen en geniet van de rust. Of ga juist naar buiten, maak een boswandeling en geniet daar van de stilte.Stamppot, wild, erwtensoep, warme chocomel, liefst met slagroom, gevulde speculaas… en nog veel meer. Verdere toelichting lijkt me overbodig.

We wensen je een fijne herfst! En ja hoor, een herfstvakantie boeken kan altijd. Ook al voor 2024.

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?