Kunnen we je helpen?
Theedoek
Nieuws

Wandelvakantie of fietsvakantie door ‘iedereensland’

Dinsdag 09 augustus 2022
Iemand noemde onze regio ooit ‘niemandsland’. Misschien kunt u zich voorstellen hoe wij reageerden op deze oneerbiedige benaming…
Ouderwetse pek en veren, daar dachten we even aan. Maar goed: we begrijpen wel waar deze gedachte vandaan komt.

Onze bungalowparken liggen eigenlijk op een knooppunt van drie provinciën. Geografisch gezien bevinden we ons in de meest noordelijke gemeente van Limburg. We laten ons graag voorstaan op mooie wandelroutes in Limburg. Of een bijzondere herfstwandeling over de Mookerheide.

Maar inderdaad: Nijmegen en Gelderland liggen ook binnen een paar kilometer. Dus voor een weekendje weg in Nijmegen zit u bij ons ook goed. Of voor mooie fietsroutes naar Nijmegen. Met eventueel ook nog een Brabants tintje, want als u met het pontje de Maas over steekt, staat u in de derde provincie.

Dat pontje is overigens een geliefd onderdeel van veel fietsvakanties. Inderdaad: wij zijn trots op de plek waar we wonen, werken en u graag een heerlijke vakantie bezorgen. Zou ‘iedereensland’ ook een benaming kunnen zijn…?
 

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?