Kunnen we je helpen?
Theedoek
Nieuws

Wat wel...

Woensdag 31 mei 2023
Weet je nog? Ons blog over wat we niet zijn of hebben. Erg leuk, want dankzij de reacties hierop weten we ook weer precies wat we wél zijn. Ook dat delen we graag met jullie. Dus: 5 x Vakantie bij Meeussen.
 
Een echt familiebedrijf
(schoon)Vader Wim bouwde in 1967 eigenhandig het eerste vakantiehuisje. Negen van de tien keer tref je Gaby of William bij de receptie. En ook de derde generatie laat zich niet onbetuigd. Onze oudste dochter maakt posts voor sociale media en de andere twee meiden helpen in de schoolvakantie meestal met bedden opmaken. Kortom: een familiebedrijf pur sang. Dat betekent overigens niet dat we altijd met onze gasten koffie drinken of dat onze gasten geen privacy hebben. Nee, na zoveel jaren voelen wij als geen ander aan wanneer gasten om een praatje verlegen zitten of wanneer ze juist met rust gelaten willen worden. Het betekent wél dat we oprecht trots zijn op goede recensies of Zoover-beoordelingen . Maar ook dat we een minder goede recensie ons persoonlijk aantrekken. Gelukkig komt dat maar zelden voor!
 
Groen, groener, groenst
Vooruit, we geven geen garantie, want ook in de herfst en winter is het goed vertoeven in Plasmolen en Mook. Maar het merendeel van het jaar vier je vakantie in het groen. Door de groene omgeving, maar ook door de inrichting van onze parken. Een royaal aangeplante tuin, een beschut terras en -aan de ene kant- zicht op een heerlijk groen landschap. En ja, groen is niet alleen mooi, maar ook rustgevend. De bedoeling van vakantie.
 
Horeca om de hoek
Je ziet het niet vaak en de combinatie is ook best bijzonder. Rustig gelegen vakantiehuisjes en toch een groot aanbod horeca op loopafstand. Van pannenkoekenrestaurant (twee zelfs!) tot avondvullend dineren, van snackbar tot prijswinnende ijssalon en van eetcafé tot een terras bij de jachthaven aan het water. De variatie is echt groot! Bovendien hebben al onze huisjes een goed uitgeruste keuken zodat je ook zelf met gemak een meergangen menu kunt koken. En wees gerust: een blik soep opwarmen mag ook

Ook dit is Vakantie bij Meeussen...

Naast een gezellige vakantie met het gezin zijn er nog genoeg andere mogelijkheden:
Bijvoorbeeld opzoek naar een bungalow met prachtig uitzicht? Net uw huis verkocht, maar wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis?
Of uw personeel uit het buitenland (met het hele gezin) tijdelijk huisvesten?